Menajerimi Ara dizisine sürpriz isim

‘Menajerimi Ara’ dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

   

Dizinin oyuncu kadrosuna 9.bölümden itibaren dahil olacak olan Burak Tozkoparan ‘Emir’ karakterini canlandıracak. Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ise Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi konuk oyuncu olarak yer alıyor.

   

Hikayesinde birçok sevilen ismi senaryoya dahil eden ‘Menajerimi Ara’, yine çok özel isimlerin olduğu bir bölümle ekrana gelecek. Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde, Dicle yeni tarzıyla herkesin beğenisini toplarken, dizide “Emir” karakteriyle hikayenin seyrini değiştirmeye hazırlanan Burak Tozkoparan’ın sahneleri çok konuşulacak.

   

Öte yandan, dizinin konuk oyuncuları olarak yer alan Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi aynı filmde yer alması istenen iki eski sevgili olarak seyircinin karşısına çıkacak. Dicle ve Kıraç’ın sakladığı büyük gerçeği öğrenen Beren, bir kez daha babasını kaybetmenin korkusunu yaşayacak. Tanıtımda Feris ve Nejat’ın romantik sahneleri dikkat çekerken, yayınlanan düğün sahnesi ise kafaları karıştırdı.

   

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.