Özge Yağız'ı Sol Yanım'da fena harcadılar!

23 yaşındaki genç oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisinde Reyhan karakterini canlandırıyordu. Dizideki başarılı oyunculuğu ile izleyicilerin kalbine taht kuran Yağız, geçtiğimiz aylarda Yemin'den ayrıldı. Dizinin ortalarında herhangi bir neden olmadan gerçekleşen bu ayrılışın nedeni merak edildi.

Türkan Şoray'a benzetilen güzel oyuncu, birkaç ay sonra Star TV'nin Sol Yanım dizisinde Serra karakterini canlandıracağını duyurdu. Yağız'ın oynadığı Sol Yanım dizisinin reyting savaşlarına kurban edileceği konuşuluyor.

Yemin dizisindeki başarılı performansı ve güzelliğiyle adından söz ettiren Yağız, hayranlarını üzen bir açıklama yapmış ve Yemin dizisinden ayrılmıştı.

"Gönlümüze su serpen sözünüzü, yok artık dedirten gücünüzü, dünyada ki bütün çirkinlikleri güzelleştiren gözünüzü, özünüzü, sizleri çok seviyorum. Nice kavuşmalarımız olsun, sürçülisan ettiysek affola..." diyerek diziden ayrılan Özge Yağız, kısa bir süre sonra Sol Yanım dizisinde rol alacağını duyurdu.

İki dizide de başrol oyuncusu olan başarılı oyuncunun yeni dizisi sosyal medyanın gündemini uzun bir süre meşgul etti. Her hafta gelen reyting rekorlarında rakiplerine yenilen Sol Yanım dizisinin final yapılacağı konuşuluyor. Star TV kanalının dizilerden aldığı reyting ortalamasından düşük reyting alan Sol Yanım dizisi için şu an net bir final tarihi yok.