İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'dan oyunculuk dersi

Mahkum'da İsmail Hacıoglu-Onur Tuna oyunculuk dersi veriyorsunuz


Fo×TV'de izleyiciyle buluşan Mahkum ekranlara öyle bomba bir giriş yaptı ki...Bugüne kadar izlediğim en güzel Türk dizilerinden diyebilirim. Senaryo Uğraş Güneş'e ait. Yönetmenlik koltuğunda ise Volkan Kocatürk ismini gördüm. İkisini de tebrik ediyorum. Yine ekranların başarılı dizilerinden olan Yargı'yla benzerlikler gösterse de Mahkum'da olaylar çok daha karışık ilerliyor. Her sahnesi nefes nefese olan dizide bu akşam iki başrole yüz üzerinden bin veriyorum. İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna...
Biri ailesini öldürmekle yargılanan bir savcı (Onur Tuna) diğeri ikiz kardeşini öldürüp bir savcıyı da delilleri saptırarak suçlu konumuna düşüren Barış Yaseri karakteri. (İsmail Hacıoğlu). Şimdiye kadar pekçok dizi ve filmde oynayan İsmail Hacıoğlu'nun tutmayan bir projesine rastlamadım. Hiç göz önünde olmadığı halde her projesi iş yapan, gerçekten ve gerçekten oyunculuğuyla adından söz ettiren bir İsmail Hacıoğlu var. Bir oyuncu bu kadar mı güzel rol yapar, bu kadar mı profesyonel olur? Söylecek söz bulamıyorum. 

Ve bir de aynı ölçüde bir Onur Tuna izliyoruz ki yazacak kelime bulamadım. Savcı Fırat karakterindeki Onur Tuna, bu akşamki  sahnelerde kalbimi dağladı,  boğazıma yumru, gözüme yaş oturtturdu. Bir izleyici olarak İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'yı izlemek muazzam bir zevk; hele hele ikisini karşılıklı izlemek dubble keyif diyebilirim. Bazen yazamazsınız. İzlemeyenler izlerse abartmadığımı göreceklerdir.