Yalı Çapkını Yapımcısından Deprem Bölgesine Anlamlı Yardım

Bu sezon Star TV ekranları için hazırladığı reyting rekorları kıran Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer gibi dizilerle adından söz ettiren OGM Pictures deprem bölgesine yardım için harekete geçti.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen birbirinden bağımsız 2 büyük deprem sonrasında arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken yaralar da sarılmaya çalışılıyor. Büyük yıkıma yol açan afet sonrasında kurumlar ve vatandaşlar seferber olmuş durumdalar. Aynı şekilde dizi ve film sektöründen de pek çok yapımcı yüreklerimizi yakan depremde vatandaşlarımızın yanında olmak için çabalıyorlar.

Birsen Altuntaş Twitter hesabından dizi ve film sektörünün duayen isimleri Erol Avcı, Şükrü Avşar, Faruk Turgut ve Fatih Aksoy’un da aralarında olduğu 10’u aşkın yapımcının deprem bölgesine ciddi miktarda parasal yardım yaptıklarını ve AFAD’la koordineli şekilde bölgeye karavan ve jeneratör tahsis edeceklerini belirtti.

Dizi sektörünün başarılı yapım şirketlerinden OGM Pictures’tan da konuyla ilgili yazılı açıklama geldi. Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Ömer dizilerinden sonra Lavanta Konağı adlı dizi için de hazırlıklara başlayan OGM Pictures CEO’su Erdem Seçkin deprem felaketinin yaralarını sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak üzere dayanışma içinde çalıştıklarını ifade ederken, nakdi yardımın yanı sıra gıda ve sağlık da dahil pek çok temel ihtiyaç malzemesini bölgeye sevk edeceklerini belirtti. Seçkin ayrıca yardımlarının bunlarla sınırlı kalmayacağını ve ilerleyen zamanda da çalışmalarının süreceğini ekledi.

Dizifilmdergisiturkiye.com ailesi olarak deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz.