SHARON STONE'NIN BEŞİKTAŞ TUTKUSU

 

Stone'un İstanbul'daki ilk gününde odasına bir şövale ve tuval yerleştirildiği, ayrıca oyuncuya en sevdiği boyalardan temin edildiği öğrenildi.

 

'TÜRKİYE'DE OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Birkaç gün İstanbul'da kaldığı ve şehri gezdiği öğrenilen Stone, daha sonra 2 Ağustos'ta Gain'in ana sponsorluğunda düzenlenecek ödül töreninin gerçekleştirileceği Bodrum'a geçti. Bodrum’da ilk gününde yatla gezen Stone, mayosunun üstüne giydiği Beşiktaş forması ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

BEŞİKTAŞ FORMALI SHARON STONE

Beşiktaş formalı Sharon Stone'un fotoğrafları, tüm dünyada hayranlarının büyük ilgisini çekti. Sosyal medyada hızla yayılan bu fotoğraflar, özellikle Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yarattı. Taraftarlar, Stone'un bu jestini çok takdir etti ve ünlü oyuncuya olan sevgilerini dile getirdi. Fotoğraflarda Stone'un, Bodrum'un eşsiz manzarası eşliğinde Beşiktaş formasıyla neşeli anlar yaşadığı görülüyor. Bu görüntüler, Stone'un Türkiye'deki hayran kitlesini daha da genişletti ve yerli halktan da olumlu tepkiler aldı. Sharon Stone, Türkiye'deki bu sıcak karşılamadan ve ilgi odağı olmaktan oldukça memnun olduğunu belirtti.

 

Haber: Burhan AKDAĞ