Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder'den kötü haber!

Menajerimi Ara'nın Feris'i Canan Ergüder'den kötü haber! Meme kanserine yakalandı Star TV'de ekrana getirilen Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Feris karakteri ile izleyici karşısına çıkan Canan Ergüder'den hayranlarını üzün bir haber geldi. Ünlü oyuncu meme kanserine yakalandı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Ergüder, 'Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu.' ifadelerini kullandı.

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzü olan Canan Ergüder, şimdilerde Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu Canan Ergüder'in sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzün bir haber geldi.

43 yaşındaki oyuncuya meme kanseri teşhisi konulurken 'Menajerimi Ara' dizisinden ayrılmak için yapım ekibinden izin isteyen oyuncu, yakın zamanda kemoterapi görecek.

Sosyal medya hesabınsan sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Canan Ergüder, şu ifadeleri kullandı:

'Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım,

Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. '